Louisiana

View listings

Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u Louisiana

Некретнине на продају у Лоусиана

Граница је са Тексасом, Арканзасом, Мисисипи, док је на југу опрана Мексичким заливом.

Луизијана је позната по неколико надимака: држава Пеликан (званична), држава Баиоу, дете Миссиссиппи, креолска држава, спортски рај, држава шећера и чизма. Источна граница је река Мисисипи, а Мексички залив је на југу. Стајалиште је 25. у Сједињеним Државама, порасло је за 0,47% у првој половини 2016. године, а прогнозе раста процјењују константан раст од 1,8% до 2020. године.

Када људи мисле о Луизијани, мисле о Њу Орлеансу, град је већи и модернији од целог света. То је јединствени и ексцентрични град без преседана, са јаким шпанским и француским утицајем. То је чудно али интересантно место где тражите некретнину за продају у Лоусиани.

Сваке године више од милион посетилаца окупи се у "Цресцент Цити" како би учествовали у богатим свечаностима које воде до Марди Грас (Фат Туесдаи), државне странке у осам Лоуисиана жупа.

Захваљујући овом светски познатом догађају, поред Јазз фестивала у Њу Орлеансу и целе године љубави и живе музике у историјском округу, то је једна од најважнијих атракција Сједињених Држава.

Зграде у Нев Орлеансу су међу најскупљим у Лоуисиани, далеко од упоредивих са најскупљим објектима у Сједињеним Државама.

Њу Орлеанс је такође град уметника. Нев Орлеанс има више уметника, дизајнера и људи који раде у медијима него 90% заједница у Америци.

И данас се не може говорити о Луизијани с спомињањем урагана Катрина који је 2005. године убио више од 1.500 људи у држави, проузрокујући штету од преко 108 милијарди долара на регионалном нивоу и раселио око два милиона људи у Луизијани.

Са 63% захтјева за губитком власништва због Катрине, локални и државни званичници покушали су обновити сусједства и градове по једну кућу. Док су неке области Луизијане биле тешко погођене и поплављене, посебно Девето одељење у Њу Орлеансу, друге су биле поштеђене. Реконструкција је значила не само повратак туриста, већ и становништво Луизијане и тржиште некретнина. Држава је постала једно од најбољих места за продају некретнина у Луизијани.

Батон Роуге, главни град државе и други по величини град, није претрпио озбиљна оштећења, али је такође погођен и ураганом. Многи расељени људи из Нев Орлеанса и других обалних заједница мигрирали су у Батон Роуге, 80 миља сјеверозападно од Нев Орлеанса, вршећи притисак на градске службе, школе и владу. У данима и недељама непосредно после Катрине, популација Батон Роугеа се више него удвостручила.

На овај начин, некретнина за продају у Лоуисиани је јефтинија.

С обзиром на суптропску климу државе, мала Лоуисиана градови које продаје држава су одличне локације за одлазак у пензију. Неки од ових градова су Лаке Цхарлес, лучки град са коцкарском индустријом; седиште Црвене реке и велики индустријски парк пун технолошких компанија; и Монрое, стара памучна лука на реци Оуачита која је родила Делта Аирлинес.

  •  
    Прелазак у Нев Орлеанс: све што требате знати о Лоуисиани

    Америка у својој величини и пространости, такође, представља бројне разлике између различитих држава чланица које га чине. Било на сјеверу или југу америчког континента мјесто које сањате да посјетите и гдје купити некретнину, ми у Реалигро-у ћемо вам помоћи да пронађете рјешење које најбоље одговар ...

Mapa, kretanje cena i statistika

Srodne nekretnine

Cod. 30695

Prodaja Салаш, Louisiana, Lafayette, Opelousas, 419 N Court Street

153,611,754.98RSD
Prodaja
Салаш

538.47 m²
Смештен на целу градског блока у трећем најстаријем граду у Луизијани, ово имање подсећа посетиоце Таре, величанственог плантаже куће садржану у филму...
Cod. 9477

Prodaja Трособан стан, Louisiana, New Orleans, New Orleans, New Orleans

62,013,634.42RSD
Prodaja
Трособан стан

150 m²
КРАТКА АКЦИЈА!
UNAVAILABLE
Cod. 6558

Prodaja Кампирање, Louisiana, Baton Rouge, Baton Rouge, Baton Rouge

39,825,269.81RSD
Prodaja
Кампирање

1800 m²
брвнара у близини реке, сасвим области, има два бара и куће реке.
UNAVAILABLE
Mapa, kretanje cena i statistika
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB